Tuntematon lukija tutummaksi

Niin kuin hyvin tiedetään, on Hande kirjafriikki, lukutoukka ja tavan kirjabloggaaja. Niinpä hän oli aikoinaan antanut vanhempiensa sytyttää hänessä intohimon kirjoihin eräässä kerrostaloasunnossa lähellä Itä-Helsingin sydäntä. Tapansa mukaisesti koettivat ulkopuoliset kaikkensa ponnistaen latistaa hänen intoaan, mutta järkähtämättä hän luki kirjallisuutta niin laajalta alueelta kuin katsoi tuleviin tarkoituksiinsa sopivaksi.

©Hande
Työpöytäni ja -välineeni.

Rakastan kirjoja ja lukemista, sen olen tainnutkin tehdä jo selväksi. Kirjallisuudesta keskusteleminen tuottaa minulle suurta mielihyvää. Aina juttukaveria ei ole kuitenkaan saatavilla, mutta silloin tulee hätiin lukupäiväkirja. Käsin kirjoittaminen on ihanaa, joten bloggaamisen aloittamisenkin jälkeen pidän paperista lukupäiväkirjaa, johon kirjaan ajatukseni lukemistani teoksista ennen varsinaisen blogiversion tekemistä.

Kirjallisuus on harrastukseni ja bloggaan omaksi ilokseni. Yksityistä lukupäiväkirjaa olen kirjoittanut vuodesta 2011. Lukemiseni nappaan enimmäkseen omasta tai vanhempieni kirjahyllystä. Silloin tällöin hyväksikäytän kirjaston palveluita, lainaan ystäviltäni tai saan arvostelukappaleita. Kirjojen suhteen olen melko kaikkiruokainen - oikeastaan harlekiini-kirjat ovat ainoita, joihin en suostu koskemaan missään tilanteessa pitkällä kepilläkään.

~Mason Cooley~

Minuun voi ottaa yhteyttä osoitteessa tuntematon.lukija@gmail.com.

Blogissa käytettävät kuvat ovat suurimmaksi osaksi itse ottamiani ja muokkaamiani. Olen merkinnyt tekijänoikeudet kuviin, lukuunottamatta kustantamoiden vapaasti käytettäviä mainoskuvia. Kaikki kirjoituksissani olevat sarjakuvanäytteet olen skannannut itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti