sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Jouluntoivotukset ja superlukumaratoniin valmistautuminen

Kyllä vain tämän lukutoukan kelpaa: maasedun rauhassa ja ikkunasta näkyy luminen maisema. Lähdemme kohta perheen kanssa käymään sukulaisten haudoilla, minkä jälkeen hiljennymme aaton viettoon. Tuntematon lukija ei kuitenkaan vaikene joulupyhien ajaksi, vaan huomenna alkaa vuoden huipennus, viikon mittainen superlukumaraton. Urakka alkaa kaikilla osallistujilla heti vuorokauden vaihduttua ja maraton päättyy 31.12 kello 23:59. Lisätietoa löytyy lukumaratonia emännöivän Hogwarts Library-blogin Lotan postauksesta. Teen huomenna maratonille oman kirjoituksen, jota päivitän urakan edetessä.

Nyt siirryn perheeni pariin joulua viettämään - jätän lukemisen suosiolla väliin tältä päivältä, jotta virtaa riittäisi tulevan viikon urakkaan. Oikein rauhallista, lämpöistä ja kirjaisaa joulua aivan kaikille!

4 kommenttia:

  1. Leppoisaa joulunaikaa! Voi kauhistus, maratonviikko alkaa jo huomenna... olen lukenut tässä viikonlopun aikana vähän liikaa ja huominen voi mennä muissa puuhissa. Onneksi on koko viikko aikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös! :) Minäkään tuskin luen aivan hirveästi tänään, sillä meille on tulossa vieraita. Olen myös tyytyväinen siitä, että aikaa on tällä kertaa viikko. :D

      Poista