sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Uudelleen luettua-lukuhaasteen koonti

©Hande

Osallistuin Yöpöydän kirjat-blogin Niinan emännöimään Uudelleen luettua-haasteeseen, jossa tarkoituksena oli, kuten nimestäkin voi päätellä, palata sellaisten kirjojen pariin, jotka on lukenut aiemminkin. Minusta on mukavaa lukea kirjoja uudestaan, joten haaste oli kuin tehty minulle. Suurimmaksi osaksi luin sellaisia teoksia, joista löytyy merkintä paperisesta lukupäiväkirjastani ennen bloggaamisen aloitusta, mutta osan olen lukenut viimeksi ennen vuotta 2011 ja pari kirjaa olen lukenut myös blogini olemassaolon aikana.

Luetut kirjat:


Ehdin lukemaan siis 12 kirjaa ja saavutin ylimmän lukutason: Kertaus on opintojen äiti. Lukupinooni mahtui teoksia aikajanani eri vaiheilta: mukana on niin lapsuuteni suosikkeja kuin viime vuosien uudempia tuttavuuksia. Lukukokemukset kirvoittivat minussa lukuisia muistoja niihin liittyen ja oloni oli monien kohdalla hyvin nostalginen. Nautin suuresti haasteesta ja se muistutti minua siitä, miksi palaan mielelläni joidenkin kirjojen pariin uudestaan ja uudestaan.

Suurkiitokset Niinalle haasteen järjestämisestä!

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun olit mukana haasteessa! Olen näistä lukenut vain Riggsin, Dannin, Zusakin ja Rowlingin teokset. Hauskan monipuolisesti löysit uudelleen luettavaa, kun skaalaa on Linnasta Nordqvistiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukavaa olla tällaisessa haasteessa mukana. :)
   Yksi syy lukemistoni monipuolisuuteen olivat muut haasteet: pystyin hyödyntämään suurinta osaa teoksista toiseenkiin haasteeseen, ja ne erosivat aihepiireiltään suuresti. :D

   Poista