torstai 4. elokuuta 2016

Lukupassi täytetty!

Nappasin viime vuonna Maailma kylässä-festareilta lukupassin, jossa tarkoitus on kirjata ylös lukemiensa kirjojen paino. Kirjoitin asiasta jo tuolloin, tässä linkki, ja lupasin ilmoittaa lukemieni teosten yhteispainon lukupassin tultua täyteen.

©Hande

Älkää välittäkö liikaa palkkien kategorioista - jouduin loppua kohden laittamaan kaikki mahdolliset luetut vapaana olevaan kohtaan. Äänikirjoja en lukenut laisinkaan enkä myöskään lukenut mitään ääneen. Muutoin tuli luettua teoksia kaikista mainituista kategorioista.

Aloitin passin täyttämisen 20.5.2015 ja passi vaati täyttymiseensä 96 kirjaa. Aikaa passin täyteen saaamiseen minulla meni vuosi, kaksi kuukautta ja 11 päivää. Kirjojen yhteispainoksi kertyi noin 41 kilogrammaa.

©Hande

Minulle on kertynyt rästiin neljä kirja-arvostelua, sillä minulle iski kamala kirjoitusjumi - Naistenviikon koitos taisi imeä minusta mehut aika lahjakkaasti. Yritän saada tekstit kirjoitettua mahdollisimman pian, niin pääsette lukemaan mielipiteeni heinäkuun viimeisistä luetuista teoksista.

2 kommenttia:

 1. Minullakin on nyt pienoinen kirjoitusjumi, mutta onneksi lukujumi on selätetty :) Luin joskus itse kirjoja jonkun kategorialistan mukaan ja lopussa olin täysin kyllästynyt siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että sait selätettyä lukujumin! :) Itselläni lukutahti on kyllä ollut melkoisen kova, mutta Naistenviikon jälkeen kirjoittaminen hyytyi, kun en saanut puettua ranskalaisten viivojen asiasanoja ehyiksi lauseiksi.

   En jaksanut erityisemmin välittää näistä passin kategorioista (minusta oli tyhmää, että ne oli rajattu niin tiukasti) - oikeastaan vain kaunokirjallisuus- ja sarjakuvat-kohdissa on pelkästään niihin kategorioihin kuuluvia teoksia. :D

   Poista