lauantai 2. heinäkuuta 2016

Tulossa pian: Blogistanian kesälukumaraton

Aurinko helottaa. Ilma on hiostavaa. Sen sijaan, että olisi ulkona, muuan kirjabloggaaja miettii päänsä puhki valmistautuessaan suureen koitokseen: Kesälukumaratoniin. Maraton on bloggaajan toinen, joten lukemistoa on valikoitu jo melko varmoin ottein. Ilmassa on aistittavissa myös jännitystä - lukujumin iskeminen pelottaa, mutta vielä enemmän bloggaajaa mietityttää, onnistuuko hän rikkomaan edellisen maratoninsa sivumääräennätyksen...

Kun Ja kaikkea muuta-blogin Minna ilmoitti emännöivänsä tänä kesänä lukumaratonia, olin heti ilmoittautumassa mukaan, Ystävänpäivän lukumaratonin kokemuksesta rohkaistuneena. Aloin haalia kirjoja koitosta varten jo hyvissä ajoin ja nyt pinoni on valmis.

©Hande

Hyllystäni löytyy vielä useita lukemattomia sarjakuvia ja ne olivat selkeästi hyvä valinta edelliselläkin kerralla, joten luen niitä tälläkin kerralla. Minulla on myös kesken kaksi tiiliskiveä, joita jatkan urakan aikana. Lisäksi mukaan mahtuu vielä yksi ohuempi klassikko, joka saapui postissa parisen viikkoa sitten. Alla lukulistani kokonaisuudessaan:
 • Douglas Adams: Linnunrata
 • Brian Azzarello: Jokeri
 • Cervantes: Don Quijote
 • The Flash by Geoff Johns Book One
 • Grant Morrison: Batman - Arkham Asylum
 • Tom Taylor: Injustice - Gods Among Us Tear Two Vol. 2
 • Émile Zola: Thérèse Raquin

Näiden lisäksi ajattelin lukea Rowlingin Harry Potter and the Goblet of Fire-kirjaa, jos saan varaukseni maraton-päivään mennessä. Aion tehdä tälläkin kertaa maratonista postauksen, jota päivitän rupeaman edetessä.

Nyt vain sitten odottelemaan h-hetkeä, joka koittaa kahdeksan päivän päästä - IIK!

Osallistutko sinäkin tähän lukumaratoniin? Mitä olet ajatellut lukea?

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus:) Lainapinostani löytyy tuo sama Jokeri! Minä maratoonaan tällä kertaa lyhyiden kirjojen parissa, parina viimekertana menin nimittäin paksujen ehdoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jokeri on minullakin lainassa - kaverilta tosin. :D Ensimmäinen maratonini koostui enimmäkseen ohuista kirjoista, joten ajattelin tällä kertaa lisätä paksujen kirjojen määrää.

   Vaihtelu selvästi virkistää meillä molemmilla siis! :)

   Poista
 2. Hyvännäköinen haastepino! Jokeri oli muistaakseni varsin mainio sarjakuva ja Linnunrata-kirjat ovat varmasti hyviä maratoonattavia. Tsemppiä koitokseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnunradasta olen lukenut jo kaksi ensimmäistä osaa ja olen rakastunut. Siksi otankin kirjan mielelläni mukaan myös maratoniin. Olen jännittänyt Jokerin lukemista jonkin verran, mutta moni on sanonut sen olevan lukemisen arvoinen, joten otin senkin mukaan.

   Kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Kasasin eilen maratonpinon, ja omasta mielestäni sain siihen aika hyviä kirjoja. Voi, sulla on Linnunrata kesken! Kun eilen sain loppuun Täällä Pohjantähden alla, ajattelin ottaa muiden kirjojen sivussa seuraavaksi projektiksi Linnunradan, kun sekin on lukematta ja kiinnostaa kovasti. Ja onneksi löytyy omasta hyllystä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinosi vaikuttaa oikein kiinnostavalta! Tosin olen siitä lukenut vain Poika raidallisessa pyjamassa, mutta se onkin todella hyvä! :) Linnunradasta olen lukenut jo kaksi ensimmäistä osaa ja olen rakastunut - jos siis inspiraatio iskee, kannattaa sitäkin lukea!^^

   Poista