lauantai 9. tammikuuta 2016

Agatha Christie 125 vuotta-lukuhaaste


Päätin osallistua Hurja hassu lukija-blogin järjestämään Agatha Christie 125 vuotta-lukuhaasteeseen. Huomasin haasteen vasta aika myöhään, mutta ehdin tutustua murhamamman kahteen teokseen osallistumisajan puitteissa. Luin itsenäisen, suljetun paikan mysteerin 10 pientä neekeripoikaa sekä Christien kenties kuuluisimman etsivähahmon, Hercule Poirotin, tapauskertomuksen Herkuleen urotyöt.

Häpeäkseni minun on tunnustettava, etten ole lukenut ennen näitä teoksia Christieltä kuin vain yhden teoksen, Roger Ackroydin murhan, ja siitäkin kokemuksesta on jo lähes kymmenen vuotta aikaa. Sain kuitenkin tämän haasteen ansiosta raotettua hiukan lisää ovea dekkarien kuningattaren maailmaan - olen pitänyt kaikista häneltä lukemistani kirjoista, joten minun on tulevaisuudessa vain otettava itseäni niskasta kiinni ja jatkettava Christien tuotannon tutkimista.

3 kommenttia:

 1. 10 pientä neekeripoikaa on yksi Christien parhaista<3 Hienoa, jos haaste palautti sinut murhamamman pariin ja toivottavasti tulevaisuudessa hänen kirjoihin tutustuminen on mieluista puuhaa :)
  Kiitos haasteeseen osallistumisesta!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että olet pitänyt Christien kirjoista. Luin haasteeseen juurikin tuon Roger Ackroydin murhan :)

  VastaaPoista
 3. 10 pientä neekeripoikaa on mahtava teos. Urotöitä en ole lukenut-vielä. Christien kirjat vain toimivat!

  VastaaPoista